Skip to content

TARIFE Asertivo

Fiecare senior este tratat individual încă din prima zi, așa că și prețurile pachetelor de servicii sunt stabilite doar în urma unei discuții cu beneficiarul și/sau cu familia ori reprezentanții legali ai acestuia.

Prin urmare, prețurile practicate de căminul nostru de bătrâni din București sunt adaptate în funcție de pachetul ales și de planul personal de rezidență, care se stabilește în funcție de starea de sănătate și de nevoile de îngrijire ale rezidentului, tariful final urmând a fi calculat în urma unei evaluări socio-medicale aprofundate.

Prețul de bază pentru pachetul de servicii care include camera dublă este de 4.500 RON, pentru camera single 6.500 RON, iar pentru camera Private Senior Room este de 8.500 RON.

Accentul este pus, în concluzie, pe serviciile dorite, pe siguranță și calitate, acestea fiind criteriile cele mai importante.

Pachetul cu servicii premium

În cele ce urmează redăm conținutul de bază al pachetului premium:

*pentru plata în avans pe 6 luni se aplică un discout de 10% din preț.

Testimoniale AsertivO

Ambasadorii cei mai buni și mai loiali ai calității serviciilor pe care le oferim au fost întotdeauna rezidenții noștri și familiile acestora, așa că, în cele ce urmează, te invităm să vizionezi câteva testiomoniale.

× Cu ce va putem ajuta?
osiris-center-logo CONTACT 031.9912