Skip to content

TARIFE Asertivo

Fiecare senior este tratat individual încă din prima zi, așa că și prețurile pachetelor de servicii sunt stabilite doar în urma unei discuții cu beneficiarul și/sau cu familia ori reprezentanții legali ai acestuia.

Prin urmare, prețurile practicate de căminul nostru de bătrâni din București sunt adaptate în funcție de pachetul ales și de planul personal de rezidență, care se stabilește în funcție de starea de sănătate și de nevoile de îngrijire ale rezidentului, tariful final urmând a fi calculat în urma unei evaluări socio-medicale aprofundate.

Prețul de bază pentru pachetul de servicii care include camera dublă este de 4.500 RON, pentru camera single 6.500 RON, iar pentru camera Private Senior Room este de 8.500 RON.

Accentul este pus, în concluzie, pe serviciile dorite, pe siguranță și calitate, acestea fiind criteriile cele mai importante.

Pachetul cu servicii premium

În cele ce urmează redăm conținutul de bază al pachetului premium:

Acces la toate utilitățile și spațiile centrului.
1
Cazare nivel hotelier
2
3 mese pe zi si 2 gustari
pregătite în restaurantul nostru, din ingrediente care sunt întotdeauna proaspete.
3
Socializare
cu persoane de vârstă apropiată și supraveghere permanentă din partea personalului centrului.
4
Consultații la medicul specialist geriatru
acces consultații la medicul specialist geriatru, precum și asistență medicală și infirmiere non-stop.
5
Administrarea medicatiei
conform schemei de tratament.
6
Îngrijire corporală
ori de câte ori beneficiarul are nevoie sau ori de câte ori solicită acest lucru.
7
Organizare de mese festive
în general de Sărbători și la zilele de naștere.
8
Servicii de spălătorie și uscătorie
care garantează că persoanele dragi ție au parte întotdeauna de așternuturi și haine curate
9
Tratarea formelor ușoare de escare
acolo unde este cazul.
10
Aplicarea de creme protectoare și de pansamente
acolo unde este cazul.
11
Asistență pentru deplasare
acolo unde este cazul.
12
Monitorizarea constantă a parametrilor fiziologici
temperatură, tensiune arterială, puls, scaun, diureză.
13
Bucătărie proprie
14
Informarea permanentă a familiei
cu privire la activitățile și evoluția pacientului.
15
Activități recreaționale
O gamă largă de activități recreaționale și plimbări în zona de recreere a curții centrului.
16
Supraveghere video non-stop
pentru ca tu să ai siguranța că persoanele dragi sunt tot timpul în siguranță.
17
Servicii de psihoterapie și ergoterapie
18
Kinetoterapie
19
Accesul la un preot duhovnic
cu ocazia tuturor sărbătorilor, pentru că noi credem cu tărie că liniștea și sănătatea sufletească sunt la fel de importante precum sănătatea mentală și fizică.
20

*pentru plata în avans pe 6 luni se aplică un discout de 10% din preț.

Testimoniale AsertivO

Ambasadorii cei mai buni și mai loiali ai calității serviciilor pe care le oferim au fost întotdeauna rezidenții noștri și familiile acestora, așa că, în cele ce urmează, te invităm să vizionezi câteva testiomoniale.

"Mama mea suferă de boala numită Alzheimer, iar aducerea sa în centrul de îngrijire și recuperare medicală a căminului de bătrâni AsertivO s-a dovedit o alegere inspirată pentru că mama mea primește îngrijirea necesară, iar eu o pot vizita oricând. Lucrul care m-a susprins cel mai mult la acest centru este modul în care personalul medical se poartă cu pacienții. Când căutam un loc pentru mama, am vizitat mai multe centre de acest tip și în niciunul nu am întâlnit oameni atât de calzi și dornici să te ajute cu toate informațiile de care ai nevoie pentru a putea să iei o decizie în cunoștință de cauză. Le mulțumesc celor de la AsertivO, intuiția mea a fost corectă: mama mea îmi spune tot timpul că personalul de acolo este ca o a doua familie pentru ea. Și nu cred că există vreun copil în lumea asta care să nu se bucure atunci când părintele lui îi spune că a găsit o a doua familie în locul în care l-a dus."
Maria
"Noi suntem foarte mulțumiți de căminul de bătrâni AsertivO. Și am fost foarte încântați când am găsit o locație ca în povești pentru bunicul nostru. Bunicul are Alzheimer. L-au primit în acest centru și suntem foarte mulțumiți de îngrijirea pe care o primește. Personalul dă dovadă de profesionalism și se poartă foarte frumos cu pacienții. Bunicul iese în grădina zilnic și se încarcă de energie pozitivă. Au o curte splendidă. Recomand acest centru! Am tot căutat cea mai potrivită locație pentru bunicul, am făcut numeroase vizionari la diverse centre și ne-am oprit la acest cămin de bătrâni. L-am găsit și sper să vă ușurez și vouă căutările prin recomandarea pe care o las aici. Nu am fost niciodată acel tip de om care lasă recomandări, dar consider că atunci când ai ceva bun de împărtășit cu lumea din jur, trebuie să spui asta pentru că poți ajuta pe altcineva încă nehotărât să facă cea mai bună alegere pentru persoanele lui dragi, fie că e vorba de bunicul, bunica, mama sau tatăl persoanei respective."
Alexandru
"În urmă cu 2 ani eram în căutarea unui centru pentru bunicul meu, care avea nevoie de îngrijire specială. Am descoperit AsertivO accidental, mi-a fost recomandat de niște prieteni foarte buni, care o aveau acolo pe mama lor și care mi-au spus că la AsertivO voi găsi și condiții premium, dar și oameni în adevăratul sens al cuvântului. Și așa a fost. Am găsit la ei mai mult decât speram, am găsit un loc în care mama are hrană proaspătă, face kinetoterapie, are îngrijire medicală specializată, are o grădină în care poate să se plimbe zilnic în aer curat și, dincolo de toate astea, e integrată într-o comunitate, pentru că la AsertivO ei pun accent și pe latura socială a vieții pacientului. Asta mi se pare un lucru demn de lăudat, faptul că își încurajează pacienții să rămână activi și să se bucure de viață e un lucru pe care îl apreciez foarte, foarte mult. Recomand din tot sufletul acest centru oricui este în căutarea unui loc specializat în îngrijirea persoanelor în vârstă sau celor care suferă de Alzheimer, demență și alte afecțiuni de acest fel."
Iulia
"Am adus-o la AsertivO pe mama mea acum cinci ani. Mama a fost depistată cu un fel de demență și avea nevoie de îngrijire specială, așa că a trebuit să căutăm un loc în care să i se ofere îngrijire specializată, pe care noi nu i-o puteam oferi acasă, oricât de mult am fi vrut. După cinci ani în care am ajuns să dezvolt o relație de prietenie cu personalul din centru, pot să spun cu mâna pe inimă că aici mama mea nu are parte doar de îngrijirea de care are nevoie un om cu demență, ci și de o familie. În urmă cu cinci ani, dacă aș fi citit o recenzie ca a mea, aș fi spus că sigur nu e chiar așa și că este o exagerare. Însă acum, după cinci ani în care i-am cunoscut foarte bine pe oamenii care lucrează la AsertivO, pot să spun că sunt din ce în ce mai convins că și în România pot exista centre precum cele pe care le vedem în alte țări, iar AsertivO este cea mai bună dovadă în acest sens. În cinci ani am dezvoltat cu personalul de la AsertivO o relație bazată pe prietenie și pe respect și mă bucur foarte mult că mama e sub observația lor. Recomand centrul AsertivO oricui și știu că asta ar face și mama mea, dacă ar scrie ea recenzia asta."
Sebastian
× Cu ce va putem ajuta?
senior-center-logo CONTACT VEZI PE HARTĂ 031.9912