Servicii Asertivo

Profesioniști cu o vastă experiență

Știm că nu te putem înlocui pe tine, și nici nu propunem asta, însă odată ajunși aici, cei dragi ție devin centrul preocupărilor noastre.

Și asta tocmai pentru că serviciile pe care le oferim au fost clădite pe dorința noastră de a oferi îngrijire non-medicală și medicală într-un mediu cât mai apropiat de cel familial și asemănător cu cel al unei vacanțe, unde relaxarea, mișcarea și buna dispoziție sunt pe primul plan.

Recuperare individuală – Recuperare individuală (post operatorie, post AVC, post Covid-19) și masaj. Aceste servicii sunt menite să îmbunătățească și să mențină starea de sănătate a celor dragi ție.

1
KINETOTERAPIE PERSONALIZATĂ

Serviciile de îngrijire și igienă personală sunt gândite pentru a-i ajuta pe rezidenți să se bucure de același stil de viață pe care l-ar avea dacă s-ar afla în sânul familiei.

2
ÎNGRIJIRE ȘI IGIENĂ PERSONALĂ

În cazul în care este nevoie, putem asigura transportul rezidenților cu ajutorul AmbuMED

3
SERVICIU DE AMBULANȚĂ PRIVATĂ

Oferim camere în regim hotelier, single și duble. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, TV, telefon, internet și AC. De asemenea, în cazul în care este nevoie, putem pune la dispoziție și paturi medicale.

4
CAZARE

În restaurantul nostru intern sunt pregătite zilnic 3 mese și 2 gustări. Mesele pot fi servite fie în sala restaurantului, fie în saloane, meniul săptămânal fiind personalizat și elaborat de medicul centrului.

5
MASĂ

Consultații la medici specialiști și medicină de familie: fie că e vorba de neurologie, psihiatrie sau mai degrabă dermatologie, oftalmologie sau diverse alte analize medicale.

6
LA CERERE
0770.29.29.29