Skip to content

Servicii Asertivo

Profesioniști cu o vastă experiență

Știm că nu te putem înlocui pe tine – familia rezidentului – și nici nu propunem asta, însă odată ajunși aici, cei dragi ție devin centrul preocupărilor personalului nostru.

Și asta tocmai pentru că serviciile pe care le oferim au fost clădite pe dorința noastră de a oferi îngrijire non-medicală și medicală într-un mediu cât mai apropiat de cel familial.

Iată care sunt serviciile pe care le punem la dispoziție:

Kinetoterapie personalizată

Recuperare individuală (post-operatorie și post-AVC) și masaj. Toate aceste servicii sunt menite să îmbunătățească și să mențină calitatea vieții celor dragi ție.

Îngrijire și igienă personală

Serviciile de îngrijire și igienă personală sunt gândite pentru a-i ajuta pe rezidenți să se bucure de același stil de viață pe care l-ar avea dacă s-ar afla în sânul familiei.

Serviciu de ambulanță privată

În cazul în care este nevoie, putem asigura transportul rezidenților cu ajutorul AmbuMED.

Cazare

Oferim camere în regim hotelier, single și double. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, TV, telefon, internet și AC. De asemenea, în cazul în care este nevoie, putem pune la dispoziție și paturi medicale.

Masă

În restaurantul nostru intern sunt pregătite zilnic 3 mese și 2 gustări. Mesele pot fi servite fie în sala restaurantului, fie în saloane, meniul săptămânal fiind personalizat și elaborat de medicul centrului.

La cerere

Consultații la medici specialiști și medicină de familie: fie că e vorba de neurologie, psihiatrie sau mai degrabă dermatologie, oftalmologie sau diverse alte analize medicale.

Terapie ocupațională personalizată și consiliere individuală

Menținerea unui stil de viață activ și independent depinde mult și de terapiile ocupaționale și de programele de activăți oferite. La AsertivO ne asigurăm că rezidenții noștri beneficiază de o varietate de activități care îi ajută să continue să aibă o viață plină de sens și să rămână foarte integrați în cadrul social din jurul lor.

Asistență medicală 24/7

Administrarea medicamentației conform schemelor de tratament, monitorizarea parametrilor fiziologici, tratamente perfuzabile și injectabile, recoltare analize. De asemenea, în cazuri de urgență, echipa noastră acționează cu maximă promptitudine și profesionalism

Organizarea de activități culturale

Proiecții de filme, muzică și cercuri literare. Așa cum aminteam tangențial undeva mai sus, pentru noi este foarte important ca rezidenții să continue să ducă o viață plină de sens, așa că am gândit o gamă variată de activități care să îi ajute să se bucure în continuare de lucrurile care le fac plăcere.

Organizarea de festivități – zile de naștere

Credem cu tărie că fiecare om e o combinație irepetabilă și unică de atomi, informații genetice, clipe frumoase și amintiri, așa că la AsertivO nu lăsăm nicio zi de naștere să treacă fără să o celebrăm așa cum se cuvinte.

Petreceri tematice

Fie că e vorba de Paște, Crăciun sau, de ce nu, Ziua Copilului, le oferim rezidenților noștri posibilitatea de a lua parte la petreceri tematice care să le aducă aminte că înaintarea în vârstă nu trebuie să însemne renunțarea la activitățile distractive.

Spălătorie / Curățătorie

Pentru că noi credem că un spațiu dotat cu toate facilitățile necesare poate schimba calitatea vieții rezidenților, oferim, de asemenea, servicii de spălătorie și curățătorie profesioniste.

Supraveghere video internă

Știm că pentru tine e important ca persoanele dragi ție să fie tot timpul în siguranță și tocmai de aceea monitorizăm 24/24 fiecare spațiu din centru.

Servicii speciale pentru seniori care au dizabilități fizice sau psihice

La AsertivO oferim posibilitatea de a găzdui inclusiv seniori care au dizabilități fizice sau psihice, precum și persoane cu probleme grave de memorie, cum ar fi boala Alzheimer. Pentru aceștia oferim un pachet special, care include o atenție sporită din partea personalului nostru.

Testimoniale AsertivO

Ambasadorii cei mai buni și mai loiali ai calității serviciilor pe care le oferim au fost întotdeauna rezidenții noștri și familiile acestora, așa că, în cele ce urmează, te invităm să vizionezi câteva testiomoniale.

"Mama mea suferă de boala numită Alzheimer, iar aducerea sa în centrul de îngrijire și recuperare medicală a căminului de bătrâni AsertivO s-a dovedit o alegere inspirată pentru că mama mea primește îngrijirea necesară, iar eu o pot vizita oricând. Lucrul care m-a susprins cel mai mult la acest centru este modul în care personalul medical se poartă cu pacienții. Când căutam un loc pentru mama, am vizitat mai multe centre de acest tip și în niciunul nu am întâlnit oameni atât de calzi și dornici să te ajute cu toate informațiile de care ai nevoie pentru a putea să iei o decizie în cunoștință de cauză. Le mulțumesc celor de la AsertivO, intuiția mea a fost corectă: mama mea îmi spune tot timpul că personalul de acolo este ca o a doua familie pentru ea. Și nu cred că există vreun copil în lumea asta care să nu se bucure atunci când părintele lui îi spune că a găsit o a doua familie în locul în care l-a dus."
Maria
"Noi suntem foarte mulțumiți de căminul de bătrâni AsertivO. Și am fost foarte încântați când am găsit o locație ca în povești pentru bunicul nostru. Bunicul are Alzheimer. L-au primit în acest centru și suntem foarte mulțumiți de îngrijirea pe care o primește. Personalul dă dovadă de profesionalism și se poartă foarte frumos cu pacienții. Bunicul iese în grădina zilnic și se încarcă de energie pozitivă. Au o curte splendidă. Recomand acest centru! Am tot căutat cea mai potrivită locație pentru bunicul, am făcut numeroase vizionari la diverse centre și ne-am oprit la acest cămin de bătrâni. L-am găsit și sper să vă ușurez și vouă căutările prin recomandarea pe care o las aici. Nu am fost niciodată acel tip de om care lasă recomandări, dar consider că atunci când ai ceva bun de împărtășit cu lumea din jur, trebuie să spui asta pentru că poți ajuta pe altcineva încă nehotărât să facă cea mai bună alegere pentru persoanele lui dragi, fie că e vorba de bunicul, bunica, mama sau tatăl persoanei respective."
Alexandru
"În urmă cu 2 ani eram în căutarea unui centru pentru bunicul meu, care avea nevoie de îngrijire specială. Am descoperit AsertivO accidental, mi-a fost recomandat de niște prieteni foarte buni, care o aveau acolo pe mama lor și care mi-au spus că la AsertivO voi găsi și condiții premium, dar și oameni în adevăratul sens al cuvântului. Și așa a fost. Am găsit la ei mai mult decât speram, am găsit un loc în care mama are hrană proaspătă, face kinetoterapie, are îngrijire medicală specializată, are o grădină în care poate să se plimbe zilnic în aer curat și, dincolo de toate astea, e integrată într-o comunitate, pentru că la AsertivO ei pun accent și pe latura socială a vieții pacientului. Asta mi se pare un lucru demn de lăudat, faptul că își încurajează pacienții să rămână activi și să se bucure de viață e un lucru pe care îl apreciez foarte, foarte mult. Recomand din tot sufletul acest centru oricui este în căutarea unui loc specializat în îngrijirea persoanelor în vârstă sau celor care suferă de Alzheimer, demență și alte afecțiuni de acest fel."
Iulia
"Am adus-o la AsertivO pe mama mea acum cinci ani. Mama a fost depistată cu un fel de demență și avea nevoie de îngrijire specială, așa că a trebuit să căutăm un loc în care să i se ofere îngrijire specializată, pe care noi nu i-o puteam oferi acasă, oricât de mult am fi vrut. După cinci ani în care am ajuns să dezvolt o relație de prietenie cu personalul din centru, pot să spun cu mâna pe inimă că aici mama mea nu are parte doar de îngrijirea de care are nevoie un om cu demență, ci și de o familie. În urmă cu cinci ani, dacă aș fi citit o recenzie ca a mea, aș fi spus că sigur nu e chiar așa și că este o exagerare. Însă acum, după cinci ani în care i-am cunoscut foarte bine pe oamenii care lucrează la AsertivO, pot să spun că sunt din ce în ce mai convins că și în România pot exista centre precum cele pe care le vedem în alte țări, iar AsertivO este cea mai bună dovadă în acest sens. În cinci ani am dezvoltat cu personalul de la AsertivO o relație bazată pe prietenie și pe respect și mă bucur foarte mult că mama e sub observația lor. Recomand centrul AsertivO oricui și știu că asta ar face și mama mea, dacă ar scrie ea recenzia asta."
Sebastian
error: Content is protected !!
× Cu ce va putem ajuta?
senior-center-logo CONTACT VEZI PE HARTĂ 031.9912