Skip to content

Asertivo - CĂMIN DE BĂTRÂNI - OTOPENI, București

AsertivO este unul dintre cele mai dotate și confortabile centre de seniori din București Ilfov având ca obiectiv principal calitatea vieții. În plus, în centrul nostru de îngrijire bătrâni sunt asigurate toate resursele necesare pentru îmbunătățirea serviciilor conform cu noile reglementări.

Centru îngrijire bătrâni - Programează o vizionare!

AsertivO garanteaza dedicare, profesionalism si calitate tuturor beneficiarilor!

Condiții hoteliere de 4 stele

Centru de îngrijire pentru bătrâni AsertivO oferă condiții hoteliere de 4 stele pentru rezidenții săi, iar dotările de care dispune sunt următoarele:

Paturi medicale

Lifturi

Sală de kinetoterapie

Sală de mese premium

Camere single

Camere duble

3.000 mp de curte

Clădire cu 4.000 mp utili

Lămpi UV, nebulizatoare

Parcare, grădină, terase

Bibliotecă

Videoproiector

Sală de activități

Sală de evenimente

Ambulanțe

Internet Wi-Fi

Aparate speciale

Aparate de oxigen, EKG, pulsoximetru, tensiometru, glucometru, aspirator de secreții, bioptron.

Asertivo

Rețea de telefonie fixă

cu aparat telefonic în fiecare salon (aparținătorul poate suna în recepție la numărul scurt din centrală 031-99-12, iar apelul este direcționat în salonul beneficiarului).

Testimoniale AsertivO

Ambasadorii cei mai buni și mai loiali ai calității serviciilor pe care le oferim au fost întotdeauna rezidenții noștri și familiile acestora, așa că, în cele ce urmează, te invităm să vizionezi câteva testiomoniale.

"Mama mea suferă de boala numită Alzheimer, iar aducerea sa în centrul de îngrijire și recuperare medicală a căminului de bătrâni AsertivO s-a dovedit o alegere inspirată pentru că mama mea primește îngrijirea necesară, iar eu o pot vizita oricând. Lucrul care m-a susprins cel mai mult la acest centru este modul în care personalul medical se poartă cu pacienții. Când căutam un loc pentru mama, am vizitat mai multe centre de acest tip și în niciunul nu am întâlnit oameni atât de calzi și dornici să te ajute cu toate informațiile de care ai nevoie pentru a putea să iei o decizie în cunoștință de cauză. Le mulțumesc celor de la AsertivO, intuiția mea a fost corectă: mama mea îmi spune tot timpul că personalul de acolo este ca o a doua familie pentru ea. Și nu cred că există vreun copil în lumea asta care să nu se bucure atunci când părintele lui îi spune că a găsit o a doua familie în locul în care l-a dus."
Maria
"Noi suntem foarte mulțumiți de căminul de bătrâni AsertivO. Și am fost foarte încântați când am găsit o locație ca în povești pentru bunicul nostru. Bunicul are Alzheimer. L-au primit în acest centru și suntem foarte mulțumiți de îngrijirea pe care o primește. Personalul dă dovadă de profesionalism și se poartă foarte frumos cu pacienții. Bunicul iese în grădina zilnic și se încarcă de energie pozitivă. Au o curte splendidă. Recomand acest centru! Am tot căutat cea mai potrivită locație pentru bunicul, am făcut numeroase vizionari la diverse centre și ne-am oprit la acest cămin de bătrâni. L-am găsit și sper să vă ușurez și vouă căutările prin recomandarea pe care o las aici. Nu am fost niciodată acel tip de om care lasă recomandări, dar consider că atunci când ai ceva bun de împărtășit cu lumea din jur, trebuie să spui asta pentru că poți ajuta pe altcineva încă nehotărât să facă cea mai bună alegere pentru persoanele lui dragi, fie că e vorba de bunicul, bunica, mama sau tatăl persoanei respective."
Alexandru
"În urmă cu 2 ani eram în căutarea unui centru pentru bunicul meu, care avea nevoie de îngrijire specială. Am descoperit AsertivO accidental, mi-a fost recomandat de niște prieteni foarte buni, care o aveau acolo pe mama lor și care mi-au spus că la AsertivO voi găsi și condiții premium, dar și oameni în adevăratul sens al cuvântului. Și așa a fost. Am găsit la ei mai mult decât speram, am găsit un loc în care mama are hrană proaspătă, face kinetoterapie, are îngrijire medicală specializată, are o grădină în care poate să se plimbe zilnic în aer curat și, dincolo de toate astea, e integrată într-o comunitate, pentru că la AsertivO ei pun accent și pe latura socială a vieții pacientului. Asta mi se pare un lucru demn de lăudat, faptul că își încurajează pacienții să rămână activi și să se bucure de viață e un lucru pe care îl apreciez foarte, foarte mult. Recomand din tot sufletul acest centru oricui este în căutarea unui loc specializat în îngrijirea persoanelor în vârstă sau celor care suferă de Alzheimer, demență și alte afecțiuni de acest fel."
Iulia
"Am adus-o la AsertivO pe mama mea acum cinci ani. Mama a fost depistată cu un fel de demență și avea nevoie de îngrijire specială, așa că a trebuit să căutăm un loc în care să i se ofere îngrijire specializată, pe care noi nu i-o puteam oferi acasă, oricât de mult am fi vrut. După cinci ani în care am ajuns să dezvolt o relație de prietenie cu personalul din centru, pot să spun cu mâna pe inimă că aici mama mea nu are parte doar de îngrijirea de care are nevoie un om cu demență, ci și de o familie. În urmă cu cinci ani, dacă aș fi citit o recenzie ca a mea, aș fi spus că sigur nu e chiar așa și că este o exagerare. Însă acum, după cinci ani în care i-am cunoscut foarte bine pe oamenii care lucrează la AsertivO, pot să spun că sunt din ce în ce mai convins că și în România pot exista centre precum cele pe care le vedem în alte țări, iar AsertivO este cea mai bună dovadă în acest sens. În cinci ani am dezvoltat cu personalul de la AsertivO o relație bazată pe prietenie și pe respect și mă bucur foarte mult că mama e sub observația lor. Recomand centrul AsertivO oricui și știu că asta ar face și mama mea, dacă ar scrie ea recenzia asta."
Sebastian
error: Content is protected !!
× Cu ce va putem ajuta?
senior-center-logo CONTACT VEZI PE HARTĂ 031.9912