Povestea AsertivO.

Povestea unui vis devenit REALITATE

Povestea AsertivO a început în anul 2015, la inițiativa Andrei Marinescu, după ce multă vreme și-a petrecut-o căutând un centru de îngrijire și recuperare medicală potrivit și sigur pentru o persoană dragă din familia ei.

Fiindcă centrul mult căutat nu a fost de găsit atunci când a avut nevoie de el, Andra și-a propus să creeze un centru de îngrijire și recuperare medicală pentru seniori în care părinții sau bunicii oricăruia dintre noi să se simtă exact ca acasă, și în care viața lor să continue să fie plină de sens.

Alte dotări ale centrului nostru: camere de supraveghere centrale termice proprii, sursă proprie de apă, centrale de gospodărire a apei, centrale de incendiu cu senzori de fum, sirenă interioară și exterioară, hidranți de interior și exterior,

Acesta reprezintă mai mult decât un simplu centru de îngrijire și recuperare medicală pentru seniori dotat la standarde internaționale, este un loc pe care cei mai mulți dintre rezidenți la numesc ACASĂ.

O viață ca într-o vacanță

AsertivO este situat la graniţa dintre agitaţia oraşului şi o oază de linişte şi verdeaţă, reprezentând un spațiu sigur, unde seniorii se pot conecta cu natura, îşi pot crea relaţii noi de prietenie şi se pot bucura în continuare de viaţă.

Cu un lobby spaţios, destinat petrecerii timpului liber şi vizitelor familiilor, restaurant premium dotate la cele mai înalte standarde şi bucătar intern care prepară toate mesele şi gustările rezidenţilor în concordanţă cu recomandările unui medic nutriţionist, sălă de recuperare medicală şi kinetoterapie, spaţiu destinat activităţilor de terapie ocupaţională şi personal medical dedicat 24/7.

AsertivO recreează sentimentul plăcut a unei vacanţe perpetue, fiindcă noi credem că viața este făcută pentru a fi trăită la potenţial maxim, chiar şi atunci când trecem de prima tinereţe.

Punem accentul pe viața din ani și nu pe anii din viață

La AsertivO oamenii dragi ție vor avea parte nu doar de servicii medicale și de îngrijire premium, ci mai ales de un loc cu sens, cu oameni și activități zilnice care aduc liniște și fericire.

Istoria noastră

Înființare primul centru

În anul 2014, după multe căutări și experiențe am deschis primul centru de îngrijire și recuperare medicală pentru seniori. Activitatea se desfășura într-o casă de tip de rezidențial.

Mutarea într-o casă mai mare

La un an de la deschiderea căminului, ne-am mutat într-o casă mai mare pentru a spori confortul și serviciile oferite seniorilor.

Inaugurarea celui de-al doilea centru

Finalul anului 2016 a adus extinderea proiectului, și al doilea centru de îngrijire și recuperare pentru seniori a fost deschis în cartierul Pipera.

Înființarea Serviciului Privat de Ambulanță – AmbuSERV

Din dorința de a facilita transportul medical al rezidenților noștri în condiții premium, am înființat Serviciul de Ambulanță Privată AmbuSERV.

Inaugurăm alte două centre pentru seniori

Începutul anului 2018 a adus deschiderea celui de-al treilea centru în orașul Voluntari. În luna octombrie am deschis Centrul Geriatric, un spațiu destinat tratamentului ambulatoriu sau a consultaţiei medicale unice, în vederea recomandării unui tratament ulterior.

Înființarea Serviciului Privat de Ambulanță de Urgență

Serviciul de Ambulanță Privată de Urgență AmbuMED, a venit ca răspuns la solicitările familiilor care aveau nevoie de transport medical cu medic urgentist și asistent medical urgentist.

Senior Center devine AsertivO

Dorința constantă de a îmbunătăți calitatea vieții rezidenților noștri ne-a motivat să ne transferăm întreaga activitate într-o clădire modernă ce respectă toate condițiile unui hotel de 4* și care oferă sentimentul unei comunități.
În același timp, brandul Senior Center devine AsertivO.

De ce să ne alegi pe noi?

Câteva argumente pentru a-ți îndrepta alegerea spre Asertivo:

Despre noi_ultima foto
Clădirea AsertivO

Dincolo de toate motivele enumerate mai sus, trebuie să îți mai spunem că AsertivO se află într-o clădire foarte modernă și complet utilată pentru a răspunde cât mai bine nevoilor și exigențelor rezidenților.

Căminul de bătrâni AsertivO are patru etaje și, așa cum aminteam tangențial undeva mai sus, dispune de o bucătărie modernă, sală de mese premium, sală pentru kinetoterapie, cabinete medicale proprii și, bineînțeles, de personal calificat.

În plus, am amenajat și o grădină pentru relaxare, în care cei dragi ție pot accesa o gamă variată de posibilități de petrecere a timpului liber.

Fiecare etaj dispune de doar 35 de locuri pentru că ne dorim să putem oferi atenția necesară și spațiu suficient fiecărui rezident. La rândul ei, fiecare cameră este dotată cu baie proprie, aer condiționat cu reglare individuală, Smart TV și canale prin cablu, internet Wi-Fi, telefon, dulap,  masă, fotolii, frigider și seif. Camerele au maxim două paturi și pot fi locuite doar de o persoană sau două, din același considerent: noi punem preț pe calitate, nu pe cantitate.

De asemenea, clădirea are două lifturi, perfect adaptate atât pentru transportul rezidenților, cât și pentru vizitatori. Tot pentru vizitatori am amenajat și peste 150 de locuri de parcare, pentru ca aceștia să nu întâmpine nicio problemă atunci când vin în vizită la cei dragi.

Alte dotări ale centrului nostru: camere de supraveghere, centrale termice proprii, sursă proprie de apă, centrale de gospodărire a apei, centrale de incendiu cu senzori de fum, sirenă interioară și exterioară, hidranți de interior și exterior.

Ne-am dorit un centru care să aibă toate dotările enumerate mai sus pentru că știm cât de important este pentru tine să știi că persoanele dragi ție sunt în siguranță 24/7și că au parte de tot confortul pe care l-ar avea și în propria casă.