Skip to content

Despre Asertivo

Cum a început povestea noastră

Un cămin de bătrâni este un loc pentru persoanele care nu au nevoie să se afle într-un spital, dar nu pot fi îngrijite acasă.

Un astfel de cămin de bătrâni are personal calificat în geriatrie, din acest personal făcând parte medici, asistenți medicali, infirmiere, îngrijitoare, menajere, kinetoterapeuți, psihologi, psihiatri, asistenți sociali și ergoterapeuți. Oferind aceste servicii la căminul de bătrâni, venim atât în ajutorul pacienților cât și în ajutorul aparținătorilor.

Unele case de îngrijire medicală sunt amenajate ca un spital (activitatea se desfășoară în clădiri mari, atenția per pacient fiind diminuată datorită numărului mare de pacienți).

AsertivO oferă un alt concept pentru persoanele vârstince și anume conceptul de “acasă”. Personalul oferă asistență medicală, îngrijire, terapie fizică, comunicare și terapie ocupațională. Căminul de bătrâni “AsertivO” este complet echipat cu facilități de top, oferind condiții la nivel european într-un mediu familial.

Așa cum aminteam tangențial mai sus, în momentul în care am demarat proiectul AsertivO nu ne-am dorit să înființăm un simplu cămin de bătrâni.

Un concept nou

Ne-am dorit să aducem în România un concept diferit față de tot ceea ce exista pe piață în acel moment: un centru de îngrijire și de recuperare medicală pentru seniori în care părinții sau bunicii oricăruia dintre noi să se simtă exact ca acasă și în care viața să continue să fie plină de sens.

De ce? Pentru că noi credem că bătrânețea este un dar al vieții. Și, totodată, un privilegiu care foarte multor persoane le este răpit de întâmplări tragice, de boli necruțătoare, de contexte nefaste sau pur și simplu anulat de ceea ce unii numesc, mai simplu, „destin”.

În acest context, o mare parte dintre cei din jurul nostru nu sunt atât de norocoși încât să aibă parte de un film cu final fericit, în care îi văd pe oamenii dragi lor stând pe o băncuță, în lumina caldă a unei toamne târzii, în timp ce își poartă cu drag frumusețea anilor trecuți pe umăr.

Exact așa cum ar fi acasă

Apoi suntem noi. Cei care, datorită întâmplării îngăduitoare, suntem suficient de norocoși încât să îi vedem îmbătrânind pe oamenii dragi nouă și să îi iubim în timp ce ei rămân lângă noi.

Tocmai de aceea credem că este important să ne asigurăm că bunicii și părinții noștri își trăiesc anii cei mai plini din viață într-un loc în care accentul este pus pe viața din ani și nu pe anii din viață.

La AsertivO oamenii dragi ție vor avea parte nu doar de servicii medicale și de îngrijire premium, ci mai ales de un loc cu sens, cu oameni și activități zilnice care aduc liniște și fericire. Exact așa cum ar fi acasă.

Istoria noastră


Deprecated: Elementor\Scheme_Color este învechită din versiunea 2.8.0! Folosește Elementor\Core\Schemes\Color în loc. in /home/asertivo/public_html/wp-includes/functions.php on line 5401

Deprecated: Elementor\Scheme_Typography este învechită din versiunea 2.8.0! Folosește Elementor\Core\Schemes\Typography în loc. in /home/asertivo/public_html/wp-includes/functions.php on line 5401

Înființare primul centru

În anul 2014 ne-am hotărât să înființăm un cămin de bătrâni cu un concept diferit față de cel din România. Am înființat primul centru de îngrijire și recuperare medicală pentru seniori cu atmosfera familială, desfășurând această activitate în case de tip rezidențiale.

De ce să ne alegi pe noi?

Câteva argumente pentru a-ți îndrepta alegerea spre Asertivo:

Clădirea Asertivo

Clădirea AsertivO

Dincolo de toate motivele enumerate mai sus, trebuie să îți mai spunem că AsertivO se află într-o clădire foarte modernă și complet utilată pentru a răspunde cât mai bine nevoilor și exigențelor rezidenților.

Căminul de bătrâni AsertivO are patru etaje și, așa cum aminteam tangențial undeva mai sus, dispune de o bucătărie modernă, sală de mese premium, sală pentru kinetoterapie, cabinete medicale proprii și, bineînțeles, de personal calificat.

În plus, am amenajat și o grădină pentru relaxare, în care cei dragi ție pot accesa o gamă variată de posibilități de petrecere a timpului liber.

Fiecare etaj dispune de doar 35 de locuri pentru că ne dorim să putem oferi atenția necesară și spațiu suficient fiecărui rezident. La rândul ei, fiecare cameră este dotată cu baie proprie, aer condiționat cu reglare individuală, Smart TV și canale prin cablu, internet Wi-Fi, telefon, dulap,  masă, fotolii, frigider și seif. Camerele au maxim două paturi și pot fi locuite doar de o persoană sau două, din același considerent: noi punem preț pe calitate, nu pe cantitate.

0 +
ani de existență pe piață
0 +
medici cu experiență
0
camere de 4 stele
0 mp
curte / grădină interioară

De asemenea, clădirea are două lifturi, perfect adaptate atât pentru transportul rezidenților, cât și pentru vizitatori. Tot pentru vizitatori am amenajat și peste 150 de locuri de parcare, pentru ca aceștia să nu întâmpine nicio problemă atunci când vin în vizită la cei dragi.

Alte dotări ale centrului nostru: centrale termice proprii, sursă proprie de apă, centrale de gospodărire a apei, centrale de incendiu cu senzori de fum, sirenă interioară și exterioară, hidranți de interior și exterior.

Ne-am dorit un centru care să aibă toate dotările enumerate mai sus pentru că știm cât de important este pentru tine să știi că persoanele dragi ție sunt în siguranță 24/7și că au parte de tot confortul pe care l-ar avea și în propria casă.

Testimoniale AsertivO

Ambasadorii cei mai buni și mai loiali ai calității serviciilor pe care le oferim au fost întotdeauna rezidenții noștri și familiile acestora, așa că, în cele ce urmează, te invităm să vizionezi câteva testiomoniale.

× Cu ce va putem ajuta?
osiris-center-logo CONTACT 031.9912