Orice cămin de bătrâni trebuie  fie un loc în care rezidentul  se simtă exact ca acasă și în care viața acestuia  continue  fie plină de sens.

Acesta este, de altfel, și conceptul care a stat la baza infintarii AsertivO: încă de la început, fondatorii acestui centru și-au dorit să aducă în România un concept diferit față de tot ce exista pe piață în acel moment, adică un centru de îngrijire complet echipat cu facilități de top și care oferă condiții la nivel european într-un mediu familial.

Confortabil, modern, situat într-o zona foarte frumoasă și dotat cu toate facilitățile de care ar putea avea nevoie un senior, AsertivO le poate oferi persoanelor dragi ție nu doar servicii medicale și de îngrijire premium, ci un loc în care viața își păstrează sensul și în care socializarea și activitățile care aduc liniște și fericire sunt o componentă importantă.

Rezidenții centrului au lucruri interesante de făcut în fiecare zi: de la exerciții și mișcare la activități de grup și socializare, cinema sau jocuri, nu au timp să se simtă singuri.

Organizarea perfectă, seriozitatea și eficiența, dar și curățenia, eleganța ori respectul pentru exigențele fiecăruia și ale tuturor, sunt atributele ce fac din AsertivO căminul de bătrâni ideal pentru București, care să asigure liniștea, intimitatea și decența persoanelor de vârsta a treia. Și, mai ales, locul care să ofere cu generozitate condițiile de viață pe care aceștia le merită din plin.

Spre deosebire de alți competitori, AsertivO e recomandat de aproape 100% dintre rezidenții sai și de familiile acestora tocmai datorită faptului că acest centru a adus un concept nou în Romania, care pune accent pe oferirea unui mediu cât mai apropiat de ideea de „acasă”.

AsertivO, unul dintre cele mai bune cămine de bătrâni din București

AsertivO reprezintă, fără îndoială, una dintre cele mai bune alternative pentru cei care își doresc ca persoanele lor dragi să trăiască într-un loc în care accentul este pus pe viața din ani și nu pe anii din viață.

În cele ce urmează iți prezentam și câteva motive pentru care Asertivo ar putea fi și răspunsul căutărilor tale.

De peste 7 ani, AsertivO are o reputație impecabilă

Experiența de peste 7 ani pe piață este unul dintre principalele motive pentru care ar trebui  ai încredere în serviciile oferite de AsertivO. Acest centru este locul în care, de foarte mulți ani, o mulțime de persoane în vârstă își găsesc liniștea de care au mare nevoie odată cu înaintarea în vârstă.

De asemenea, este important  menționăm faptul  echipa AsertivO are o experiență vastă în numeroase domenii și poate oferi, astfel, cea mai bună îngrijire bătrânilor care nu au posibilitatea de a fi îngrijiți acasă în mod corespunzător. Anii de experiență din spatele centrului și echipa de profesioniști transformă acest loc într-unul dintre cele mai bune cămine de bătrâni pe care le poți alege pentru oamenii dragi ție.

echipă de medici cu experiență

Căminul pentru bătrâni AsertivO dispune de o echipă de medici specialiști foarte bine pregătiți, care evaluează starea de sănătate a seniorilor în mod corespunzător și au grijă ca aceștia  aibă mereu parte de toate schemele de tratament de care au nevoie. Printre cele mai importante facilitați medicale pe care AsertivO le oferă se numără consultațiile, evaluarea și monitorizarea stării de sănătate de către medicul specialist geriatru al centrului, evaluări și vizite de specialitate (psihiatrie, neurologie), precum și investigații amănunțite și analize medicale de laborator.

De asemenea, AsertivO pune la dispoziție serviciul de „Medicină de familie” asigurate de către medicul de familie al centrului. Medicii centrului iau parte și la elaborarea planului de activități săptămânalMai precis, elaborează împreună cu rezidentul și cu apartinatorii acestuia un plan de activități săptămânal personalizat, care include kinetoterapie, masaj terapeutic, activități ocupaționale (ergoterapie, arterapie, meloterapie, stimulare cognitivă și senzorială), activități și jocuri de socializare, perfect pliat pe nevoile rezidentului. Nu în ultimul rândrezidenții beneficiază de asistență medicală 24/24 asigurată de către asistentele medicale și infirmierele centrului.

Condiții hoteliere de 4 stele

AsertivO oferă condiții hoteliere de 4 stele și 90 de camere single și duble. Camerele sunt echipate modern, toate dispunând de baie proprie, TV, aer condiționat, telefon fix și paturi medicale la nevoie. Centrul dispune de diferite spații de activitățisală de kinetoterapie dotată cu aparate pentru fitness moderne, toate fiind ajustate pentru a deservi tonusurile diferite ale rezidenților nostri, bibliotecă, precum și de o sala de evenimente în care pot fi celebrate sărbătorile, zilele de naștere ale seniorilor sau alte evenimente importante din viața lor.

De asemenea, la AsertivO există acces la internet Wi-Fi, astfel încât seniorii  poată ține legătura cu persoanele dragi din exterior și telefonie fixă, fiecare rezident având la dispoziție aparat telefonic la care se poate face transferul apelului din recepția centrului. Nu în ultimul rând, centrul dispune de aparate speciale de dezinfectat, lămpi UV și nebulizatoare.

Spațiu exterior generos și foarte bine amenajat

AsertivO dispune și de un spațiu exterior generos, cu 3.000 de mp de curte. Acolo, seniorii se pot plimba, pot socializa cu alti rezidenți, se pot odihni în aer liber și pot lua parte la diverse activități, printre care și jocuri de societate. Fondatorii AsertivO au dorit  existe și o curte generoasă pentru  este important ca persoanele în vârstă  își poată pastra un stil de viață activ și cât mai independent.

Restaurant propriu și mâncare gătita din ingrediente proaspete

AsertivO este dotat și cu restaurant propriu, în care se prepară din ingrediente proaspete mese delicioase și foarte bogate în nutriențiMâncarea proaspătă este o prioritate pentru menținerea sănătății și, tocmai de aceea, AsertivO a pus accent inclusiv pe amenajarea unui restaurant propriu, în care sunt gătite preparate mereu proaspete.

Seniorii pot servi 3 mese și 2 gustări zilnice fie în sala restaurantului, fie în saloane, iar meniul săptămânal este personalizat în funcție de nevoile rezidentului și în conformitate cu indicațiile medicului centrului. Atât preparatele romanești tradiționalecât și preparatele internaționale se regăsesc pe mesele persoanelor care locuiesc în AsertivO.

Servicii de igienă personală de la A la Z

Serviciile de igienă personală, precum manichiurapedichiura și tunsul reprezintă necesitați în viața oricui, iar seniorii au parte de aceste servicii pe tot parcursul șederii în AsertivO. Aceste servicii au fost gândite special pentru a-i ajuta pe rezidenți  se bucure de același stil de viață și de aceeași îngrijire pe care le-ar avea și într-un mediu familial.

Supraveghere video disponibila 24/24

Persoanele care locuiesc în AsertivO beneficiază de supraveghere permanentă, care reprezintă o garanție pentru cei dragi lor  sunt tot timpul în siguranță. Fiecare spațiu din centru este supravegheat 24/24, așa  apartinatorii vor fi informați permanent cu privire la starea generală a persoanelor dragi și vor avea siguranța odată ajunși aici, cei dragi lor nu pot păți nimic rău.

Asistență medicală 24/24 și medicație conform schemelor de tratament

Medicația este foarte importantă pentru calitatea vieții seniorilor și pentru durata de viață îndelungată a acestora. De aceea, administrarea schemelor de tratament în mod corespunzător, aplicarea și schimbarea pansamentelor și a cremelor protectoare, precum și asistență pentru deplasare sunt aspecte foarte importante, pe care AsertivO le asigură permanent. În plus, atunci când este necesar, seniorii pot solicita consultații la medicii de specialitate și la medicii de familie, pentru a se asigura  simptomele pe care le au nu reprezintă semnele unor afecțiuni grave.

Acces la un preot duhovnic

Liniștea sufleteasca este esențială pentru sănătatea mentală și fizică a tuturor și cu atât mai mult a persoanelor în vârstăSpecialiștii AsertivO știu acest lucru și, tocmai de aceea, au creat toate condițiile de care au nevoie seniorii pentru o viață cât mai liniștită și cât mai lipsită de griji. De aceea, în cadrul AsertivO, există un preot duhovnic gata  îi sprijine,  îi asculte și  îi sfătuiască pe seniori de fiecare data când aceștia au nevoie.

Vizitele celor apropiați sunt permise oricând

Vizitele sunt permise de câte ori se dorește, cu condiția  fie respectate măsurile de prevenție împotriva răspândirii virusului COVID-19, pe care specialiștii AsertivO le implementează cu strictețe – totul spre binele seniorilor.

De asemenea, tot pentru vizitatori au fost amplasate 70 de locuri de parcare, pentru  aceștia  nu întâmpine nicio problemă atunci când vin  îi viziteze pe cei dragi.

Așadar, acestea sunt principalele motive pentru care foarte multe persoane au alesîn ultimii 7 ani,  aibă încredere în AsertivO și  le încredințeze profesioniștilor de aici grija părinților sau bunicilor.

Dacă ai nevoie de informații suplimentare, nu ezita să contactezi echipa AsertivO!