Informații utile în contextul pandemiei generate de COVID-19

În această perioadă dificilă pentru noi toți, sănătatea și siguranța tuturor beneficiarilor, colaboratorilor și angajaților noștri sunt esențiale, motiv pentru care respectăm cu strictețe toate măsurile impuse de autorități în vederea prevenției răspândirii virusului SARS-CoV-2.

ÎN ACEST SENS DORIM SĂ VA INFORMĂM URMĂTOARELE:

ADMITEREA ÎN CENTRU

Se va face doar cu prezentarea testului Covid-19 (test molecular SARS – CoV-2 – secreție – Real Time PCR – nu test rapid). Asigurăm testarea pacienților la domiciliu.

TESTARE ÎN MOD REGULAT

Echipa noastră este testată în mod regulat (și în mod esențial înainte de intrarea în centru) de reprezentanții DSP Ilfov, rezultatul fiind, până în acest moment, întotdeauna negativ. Personalul centrului lucrează în regim intern de izolare cu perioade ciclice încă dinaintea decretării stării de urgență din 15.03.2020.

MĂSURI PREVENȚIE COVID-19

Centrul a luat absolut toate măsurile în vederea prevenției răspândirii virusului, fiind dotat cu toate echipamentele necesare (aparate nebulizatoare, lămpi UV, dezinfectanți pentru mâini și suprafețe, măști de protecție, mănuși, halate de unică folosință, combinezoane, botoși, viziere etc.). De asemenea, dezinfecția centrului se face în mod regulat, conform normelor în vigoare.

ACCES ÎN COMPLEX

Accesul vizitatorilor / aparţinătorilor / reprezentanţilor legali ai beneficiarilor serviciilor este interzis, însă rămân valabile toate celelalte căi de comunicare: telefonul fix (fiecare cameră este dotată cu aparat telefonic), telefonul mobil, video call. Aceste mijloace de comunicare sunt disponibile 24/24.