Viața e un carusel de întâmplări frumoase și mai puțin frumoase, iar plasarea unei persoane vârstnice într-un azil de bătrâni nu trebuie niciodată privită ca pe o  întâmplare mai puțin frumoasă.

Într-un centru de îngrijire bătrâni persoana dragă ție va avea parte de toată grija și atenția de care are nevoie (inclusiv medicală, atunci când e cazul) și, în plus, va putea să ducă în continuare o viață plină de sens, exact ca și cum ar fi acasă.

Singura problemă serioasă care poate apărea în procesul de căutare a unui centru de îngrijire bătrâni potrivit pentru persoana ta dragă vizează multitudinea de alternative existente.

Ca în orice domeniu, și în domeniul îngrijirii vârstnicilor există o mulțime de furnizori de astfel de servicii, iar pentru a putea lua cea mai bună decizie trebuie să te documentezi temeinic și să analizezi cu mare atenție toate opțiunile pe care le ai la dispoziție.

Un centru de îngrijire bătrâni trebuie să dispună de toate condițiile necesare pentru ca persoana ta dragă să aibă parte de asistență și îngrijire la superlativ și tocmai pe aceste principii a fost clădit și AsertivO.

AsertivO: servicii profesionale de asistență și îngrijire bătrâni

În momentul în care am înființat AsertivO nu ne-am dorit să fie un simplu cămin de bătrâni.

Ne-am dorit să aducem în România un concept diferit față tot de ceea ce exista în acel moment pe piață: un centru de asistență și îngrijire bătrâni în care părinții sau bunicii oricăruia dintre noi să se simtă ca acasă și în care să aibă parte de cele mai bune servicii și condiții.

Ne-am dorit, cu alte cuvinte, un centru de îngrijire bătrâni la superlativ.

În cele ce urmează îți prezentăm, pe scurt, o parte dintre serviciile pe care le oferim și care fac din AsertivO unul dintre puținele centre de îngrijire bătrâni de pe piață care funcționează la standarde internaționale.

Condiții de cazare premium

La AsertivO persoanele tale dragi vor avea parte de un confort similar celui care există în orice mediu familial. Oferim camere în regim hotelier, single și double, iar fiecare cameră este dotată cu baie proprie, TV, internet și AC. De asemenea, în cazul în care ar putea fi nevoie, pot fi puse la dispoziție și paturi medicale.

Ne-am angajat să le oferim tuturor rezidenților noștri cele mai bune condiții / cea mai bună îngrijire bătrâni, pentru ca viața pe care o au la AsertivO să fie la fel de confortabilă precum cea de acasă.

Asistență medicală 24/24

În cazul personelor vârstnice care ar putea avea nevoi medicale speciale, personalul de la AsertivO se va ocupa de administrarea medicamentelor și a perfuziilor, dacă este cazul.

De asemenea, seniorii au acces la consultații la medici specialiști și medicină de familie. Cu alte cuvinte, dacă persoana dragă ție simte că are nevoie de un medic, va avea acces imediat la o consultație de specialitate și la cele mai bune condiții de îngrijire bătrâni.

Mese pregătite din ingrediente sănătoase

Mesele și gustările pe care le servim rezidenților sunt pregătite în restaurantul nostru intern, iar meniul fiecărui rezident este personalizat și elaborat în colaborare cu medicul centrului, pentru a putea ține cont de eventuale nevoi speciale de nutriție pe care le-ar putea avea rezidentul.

În plus, ingredientele sunt întotdeauna proaspete, iar felurile de mâncare servite sunt foarte variate, astfel încât meniul să fie pe placul tuturor seniorilor.

Servicii de kinetoterapie personalizată și recuperare

Pentru a îmbunătăți cât mai mult calitatea vieții persoanelor tale dragi punem la dispoziție și servicii de kinetoterapie personalizată, recuperare individuală și masaj.

Toate aceste servicii sunt oferite de unii dintre cei mai buni specialiști din domeniu, așa că vei avea întotdeauna siguranța că persoana dragă ție are parte de cele mai bune condiții de îngrijire bătrâni și de cele mai bune exerciții și scheme de kinetoterapie sau de recuperare.

Terapie ocupațională personalizată și consiliere individuală

Menținerea unui stil de viață activ și independent depinde foarte mult și de activitățile și terapiile ocupaționale disponibile, iar la AsertivO persoanele tale dragi au oportunitatea de a accesa o varietate de astfel de activități care îi ajută să continue să aibă o viață plină de sens.

De asemenea, terapia ocupațională este personalizată pentru fiecare rezident în parte, cu alte cuvinte nu folosim soluții universal valabile, ci soluții de îngrijire bătrâni adapate și special gândite pentru fiecare persoană în parte.

Servicii de igienă personală premium

La AsertivO oamenii tăi dragi vor beneficia de servicii de manichiură, pedichiură, frizerie și de o multitudine de alte servicii menite să le ușureze viața și să îi ajute să rămână integrați din punct de vedere social.

De asemenea, în centru există și servicii de spălătorie și curățătorie profesioniste, pentru ca rezidenții să aibă la dispoziție toate facilitățile necesare pentru o viață de calitate, la fel cum ar fi și viața din sânul unei familii.

Activități diverse de petrecere a timpului liber

La AsertivO persoanele dragi ție vor beneficia nu doar de cele mai bune condiții de îngrijire bătrâni, ci și de activități culturale, proiecții de filme, muzică sau posibilitatea de a lua parte la cercuri literare. De asemenea, organizăm petreceri pentru a sărbători zilele de naștere, petreceri tematice de Crăciun, Paște și așa mai departe.

Toate aceste activități sunt menite să îi ajute pe rezidenți să se bucure în continuare de lucrurile care le fac plăcere. În plus, avem și o bibliotecă și o piscină pentru rezidenții pasionați de înot sau care au nevoie de exerciții de kinetoterapie care implică înotul.

3.000 de metri pătrați de natură

Dincolo de elementele menționate anterior, am amenajat și o grădină pentru relaxare, în care persoanele dragi ție își pot petrece timpul liber.

Cei 3.000 de metri pătrați de curte disponibili ne ajută să le oferim rezidenților noștri posibilitatea de a respira aer curat și de a socializa în timp ce se bucură de activități care îi ajută să se simtă exact ca acasă.

Cum nu putem acoperi toate dotările, facilitățile și serviciile de îngrijire bătrâni pe care le oferă AsertivO într-un singur articol, te invităm să ne contactezi pentru a putea să îți povestim mai multe!

Toate aspectele menționate anterior reprezintă, totodată, și motivele pentru care sute de familii au ales, în ultimii 7 ani, să aibă încredere în AsertivO și să le încredințeze profesioniștilor noștri grija părinților sau bunicilor lor.

Dacă ai nevoie de informații suplimentare, nu ezita să ne suni sau să ne scrii!

Echipa AsertivO