În această Săptămână Mare, centrul de seniori AsertivO și-a propus să aducă un strop de speranță și bucurie în viețile familiilor nevoiașe din comunitatea locală. Am organizat o acțiune de strângere de fonduri pentru a pregăti și distribui coșuri de Paste pentru cei care nu își puteau permite să cumpere alimente pentru sărbători.

Am decis să pregătim și să oferim produse alimentare specifice acestor sărbători, pentru a aduce puțină lumină și bucurie în casele celor care nu își pot permite să pregătească o masă abundentă de Paste. Într-o lume în care trebuie să fim mai buni, să ne iubim și să ne ajutăm aproapele, noi, reprezentanții centrului AsertivO impreuna cu beneficiarii si familiile acestora, credem cu tărie că putem face diferența în viețile celor care au nevoie de ajutor.

Din inima noastră, ne-am străduit să achiziționăm cele mai bune și mai delicioase produse alimentare, pe care le-am distribuit cu drag și căldură către familiile nevoiașe. Sperăm că gestul nostru va aduce zâmbete și bucurie în casele lor, și că vom reuși să le aducem un strop de speranță în suflete.

Am colaborat cu Parohia din Ghermanesti și Parintele Staret Iarinca Alexandru pentru a face posibilă această acțiune. Sprijinul și implicarea lor ne-au permis să ajungem la un număr mai mare de oameni și să le aducem bucurie și speranță în viețile lor.

Beneficiarii acestei actiuni au fost foarte mulțumiți și recunoscători pentru gestul nostru de ajutorare. Am reușit să aducem un strop de speranță și lumină în casele lor, oferindu-le o masă bună de Paste, pe care nu și-ar fi permis-o altfel.

Această acțiune de strângere de fonduri și alimente a arătat încă o dată că putem face diferența în viețile celor din jur și că, prin unirea eforturilor, putem aduce bucurie și speranță în lumea noastră. Am fost mândri să facem parte din această acțiune caritabilă și suntem încântați să vedem că există încă oameni care își fac timp să ajute pe cei din jurul lor.

Cu această ocazie, vrem să vă mulțumim tuturor celor care ați ales să faceți parte din această comunitate frumoasă și să vă împărtășiți iubirea și compasiunea cu cei care au nevoie de ajutor. Pe aceasta cale, mulțumim Parohiei din Ghermanesti și Parintelui Staret Iarinca Alexandru pentru ajutorul și susținerea lor necondiționată! Sperăm că acest gest va fi doar începutul unei serii de acțiuni care să îi ajute pe cei aflați în nevoie și că vom reuși să facem lumea un loc mai bun. Vă îmbrățișăm cu drag și vă dorim un Paște plin de iubire, bucurie și speranță!