Skip to content

Activități Asertivo

Stil de viață activ și independent

Credem cu tărie că un stil de viață activ și independent are la bază o gamă variată de activități, așa că la AsertivO le oferim rezidenților posibilitatea de a beneficia de kinetoterapie, masaj, diverse activități ocupaționale (ergoterapie, arterapie, meloterapie etc.), oportunități reale de socializare cu alte persoane cu vârste sau cu preocupări similare, precum și plimbări în aer liber.

Specialiștii centrului (medic geriatru, psiholog, asistent social, kinetoterapeut și maseur) elaborează, împreună cu rezidentul și aparținătorii acestuia, un plan de activități săptămânal personalizat, perfect pliat pe nevoile rezidentului și care este ulterior aprobat de managerul centrului.

Este important să știi că beneficiarii sunt atent selecționați și grupați în funcție de abilitățile, capacitățile și nevoile acestora și că programul de activități cuprinde toate zilele săptămânii, în intervalul orar 9:00 – 17:00.

Activități Asertivo

Mai jos detaliem lista completă a activităților pe care le oferim:

Kinetoterapie

Testimoniale AsertivO

Ambasadorii cei mai buni și mai loiali ai calității serviciilor pe care le oferim au fost întotdeauna rezidenții noștri și familiile acestora, așa că, în cele ce urmează, te invităm să vizionezi câteva testiomoniale.

× Cu ce va putem ajuta?
osiris-center-logo CONTACT 031.9912